Mit studieliv

”Trivsel.au.dk er én indgang til alle de tilbud, som studerende på AU kan benytte, hvis de ønsker redskaber til at øge studietrivslen eller bare generelt savner inspiration og værktøjer til et godt studieliv,” siger studie- og trivselsvejleder Stina Lykkebye Tylén. Foto: Colourbox.

29.04.2016 |

Trivsel er essentielt for det gode studieliv

Studielivet er fedt, men ikke altid lige let. Heldigvis er hjælpen ikke langt væk. På det nye site Trivsel.au.dk kan du finde værktøjer, øvelser og informationer til at få det udfordrende studieliv på ret kurs.

28.04.2016 |

Begrænset it i weekenden 21. - 22. maj

En række af AU’s IT-systemer og -services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 21. og 22. maj 2016 pga. servicearbejde.

26.04.2016 |

Afinstaller Quicktime på din Windows PC

Alle medarbejdere og studerende med Windows computere, som har det gratis multimedieafspillerprogram Quicktime installeret, opfordres til at afinstallere programmet hurtigst muligt af sikkerhedsmæssige årsager. Kontakt IT-supporten, hvis du har brug for hjælp.

21.04.2016 |

Få bedre studietrivsel

Hvordan finder jeg plads til at holde fri? Hvordan bevarer jeg roen til eksamen? Hvordan bruger jeg min studiegruppe? Mange spørgsmål kan melde sig i løbet af studielivet, og AU har samlet en oversigt over, hvordan du kan få hjælp, hvis studielivet udfordrer.

Karrieremesse for højtuddannede i Kalundborg d. 2. maj. Foto: Kalundborg Rekrutteringsalliance.

14.04.2016 |

Karrieremesse for højtuddannede i Kalundborg

Kom til karrieremesse for højtuddannede i Kalundborg mandag den 2. maj og lad dig overraske af byens mange spændende karrieremuligheder. Mød blandt andre Novo Nordisk Manufacturing, der netop nu søger akademikere til verdens største produktionsanlæg til insulin.

12.04.2016 |

Få indflydelse på fremtidens digitale studiemiljø

Hvad har du som studerende mest brug for nem adgang til? Beskeder fra din underviser? Overblik over dit skema? Eksamenstilmelding? Eller noget helt fjerde? Vær med til at prioritere indholdet på en ny fælles indgang til det digitale studiemiljø, så den bliver brugervenlig og med dig som studerende i centrum.

Workshoppen afholdes torsdag den 28. april 2016 kl. 16-18.30. Foto: AU Kommunikation.

07.04.2016 |

Workshop om forebyggelse af stress i studielivet

Føler du dig ofte stressset i dit studieliv? Hvad kendetegner stress og stressreaktioner? Hvordan spotter du dine egne signaler på stress eller manglende trivsel? Hvad kan du selv gøre for at fremme trivsel og mindske risikoen for stress i dit (studie)liv?

05.04.2016 |

Nyhedsbrev for april er ude nu

STs nyhedsbrev til studerende giver dig både praktiske informationer om undervisning og eksamen samt artikler om livet som studerende. April måneds nyhedsbrev er ude nu - god læsning.

1431553 / i40