Bliv mentor for en udvekslingsstuderende

Menfor for udvekslingsstuderende - medicin

Har du lyst til at tage imod internationale medicinstuderende og hjælpe dem med at få en god start i Aarhus og på studiet? Så bliv mentor på medicinstudiet!

Som mentor bliver du en del af et internationalt netværk, samtidigt med at du får en anbefaling fra AU for dit arbejde og 15 timers løn for at tage imod 3-4 studerende.

Du tilrettelægger som udgangspunkt selv tiden med dine mentees. For at komme i betragtning til at være mentor, forventer vi dog, at du er til rådighed det meste af uge 4 og 5, da det er her de fleste studerende ankommer til Aarhus. En god start på opholdet betyder meget for deres semester her.

Du skal også kunne være med til Faculty Day om eftermiddagen den 22. januar 2019, hvor alle internationale studerende introduceres til universitetet, studiet og hinanden, samt deltage i et intromøde for alle mentorer. De fleste udvekslingsstuderende kommer på 11. semester, men det er ikke noget krav, at du selv går på 11. semester. Du skal dog som minimum have afsluttet 7. semester for at komme i betragtning.
Du får svar på din ansøgning før jul.

Vigtige datoer:

• Ansøgningsfrist: 9. december 2018
  • Intromøde for tutorer: 10. januar 2019, kl. 9.00-10.30
  • Faculty Day: 22. januar 2019

HE Mentor exchange medicin

Ansøgning som mentor for udvekslingsstuderende på Medicin
Har du tidligere været mentor?*