Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Health Medicin Undervisning og eksamen Studenterprojekter ved Institut for Klinisk Medicin

Studenterprojekter ved Institut for Klinisk Medicin

Projekter for bachelor-, kandidat-, forskningsår- og ph.d.-studerende mm.

Hvis du som studerende går rundt og overvejer om du har en forskerspire i maven, eller hvis du allerede er helt sikker på, at du vil gå forskningsvejen, så kan du i Institut for Klinisk Medicins projektbank finde etablerede forskere, der søger hjælp til deres forskningsprojekter.

Forskningsprojekterne i projektbanken henvender sig bredt til alle typer af studerende, såvel medicinstuderende som studerende fra andre institutter. Det er muligt for dig som studerende at finde forskningsprojekter at deltage i, uanset om du er bachelorstuderende, kandidatstuderende, er på udkig efter et forskningsår eller måske endda et forskningsprojekt der søger interesserede ph.d.-studerende.

Brug søgefeltet til at søge efter dit foretrukne emne, eller se hele udvalget af projekter i oversigten nedenfor. Du kan også sortere alle kolonner alfabetisk.

Vi gør opmærksom på, at det ligeledes er mulighed for at finde forskningsprojekter i projektbankerne på Institut for Molekylærbiologi og Genetik og Institut for Biomedicin.

Emne/specialeForskningsprojektVejleder
Neurologi Neurorehabilitering Helge Kasch
OftalmologiErosio CorneaeJesper Hjortdal / Anders Ivarsen
Onkologi - medicoteknikIn vivo dosimetry for brachytherapyKari Tanderup