Specialestuderende og karriere-kickstarter

Alle specialestuderende på ST, der afslutter deres kandidatuddannelse inden for det kommende studieår, har mulighed for at få et gratis, online jobsøgningsforløb fra to fremtrædende aktører inden for rekruttering og karriererådgivning. Læs her og stå stærkt i din kommende jobsøgning.

29.08.2018 | Christian Haaber Rasch

Deltag i gratis, online forløb - og stå stærkt i din kommende jobsøgning. Foto: AU Kommunikation

Ved at deltage sikrer du, at du kommer godt fra start i din fremtidige karriere. Når du har afsluttet forløbet, vil du blandt andet være mere afklaret på:

• Hvad du gerne vil
  • Hvilke faglige som personlige kompetencer du tager med dig fra din studietid
  • Hvor og hvordan du kommer i dialog med relevante virksomheder
  • Hvordan du formidler dine kompetencer bedst over for en fremtidig arbejdsgiver

Forløbet kører over 10 uger med start 1. oktober og kan nemt passes ind i din specialeskrivning. Det kræver max en times arbejde pr. uge.

Vi har netop åbnet for tilmelding til forløbet. Du kan læse mere om tilbuddet og tilmelde dig her.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Studie- og trivselsvejleder Stina Lykkebye Tylen på slt@au.dk.

Vær også opmærksom på vores andre karrieretilbud på Science and Technology. På din studieportal kan du finde relevante kursus- og vejledningstilbud under 'Karriere'.

Du kan læse mere i denne flyer.

Studerende