ST lancerer blå bog om studenterforeninger

Vidste du, at TÅGEKAMMERET opfatter sig selv som et løg? Og at BFU kan spores tilbage til 80’erne? Dét og meget andet kan du læse om i den nye blå bog om ST's mange studenterforeninger! Bogen vil løbende blive udvidet med flere foreninger. Herunder finder du et link til den første udgave.

30.06.2017 | Kirstine Landgrebe, Studentermedhjælper

Studenterforeningernes blå bog

Se studenterforeningernes blå bog (første udgave)

Science and Technology huser omkring 22 aktive studenterforeninger, hvor man kan møde alt fra festforeninger til tutorgrupper og fagudvalg. I denne blå bog kan du læse om de forskellige foreninger, hvad de går rundt og laver, og hvad man kan som frivillig.

Den blå bog bliver løbende opdateret med flere foreninger, så fortvivl ikke, hvis din ikke er med i denne første udgave. Vi kan afsløre, at følgende studenterforeninger medvirker:

• BFU
  • TÅGEKAMMERET
  • MMF
  • Mat/ Fys - Tutorgruppen

Og følgende er på trapperne:

• MoGenS
  • IGOR