Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Nanoscience Mit studieliv

Mit studieliv

29.09.2015 |

LINKEDIN SEMINAR

Would you like to get inspiration about ways to strategically use LinkedIn in your job search? Come and learn how to create a professional LinkedIn profile, how to act on LinkedIn and what not to do.

29.09.2015 |

Kender du reglerne for eksamenssnyd?

Grænserne for, hvad der er snyd i en eksamensopgave er blevet skærpet. Kender du reglerne? Og ved du, hvad konsekvensen er, hvis du – uden at vide det eller ville det – snyder til en eksamen fordi du ikke kender reglerne? Ny test kan give svar!

Foto: Colourbox

29.09.2015 |

5 gode råd om motivation

Motivation og balance hænger sammen og derfor er det hensigtsmæssigt for din trivsel, hvis du kan finde en god balance mellem alt det, du brænder for i dit studieliv, det du brænder for i mindre grad – men som alligevel skal gøres – og dit liv i øvrigt.

Foto: Mia Forsberg

29.09.2015 |

Det er resultaterne, der holder motivationen oppe

”Motivationen kommer løbende, fordi jeg befinder mig i et felt, hvor vi hele tiden gerne vil opnå nye resultater. Drivkraften er, at man kan være med til at opnå nogle resultater, der kan hjælpe patienter.”

29.09.2015 |

Dean's Challenge 2015

Sidder du med en god idé, som kan bidrage til at løse nogle af samfundets globale udfordringer? Vil du udvide dit netværk, booste dit CV og samtidig have muligheden for at vinde 10.000 kr? Kan du svare ja til ovenstående, så er du den oplagte deltager til Dean’s Challenge 2015, en case competition, der laves i samarbejde mellem…

28.09.2015 |

Nyt fra AU Studier ST

Vigtig information om kursustilmelding Q3 og Q4 FørsteårsstuderendeFørsteårsstuderende der følger normal studieplan, bliver tilmeldt til forårets kurser af administrationen.Bachelor- og kandidatstuderendeDu skal allerede nu lave en plan for, hvilke kurser du vil følge til foråret og have godkendt en studiekontrakt i kontraktgeneratoren, inden…

(Foto: Caja Lola Schou Tofft)

28.09.2015 |

Fremdriftsreformen motiverer mig

Fremdriftsreformen er et vidt debateret emne på landets universiteter, og den har givet mange studerende grå hår. For Line Hjelm Christiansen, studerende ved Agrobiologi, er det dog helt anderledes. For hende har fremdriftsreformen været en motivationsfaktor.

21.09.2015 |

Får du tilstrækkelig feedback?

Studenterrådet, prorektor og de universitetspædagogiske centre inviterer alle interesserede studerende til et to-timers arrangement om feedback d. 30. september 2015.

Foto: Jesper Rais, AU Foto

21.09.2015 |

AU vil gøre campusmiljø endnu stærkere – har du ideer?

En arbejdsgruppe vil frem mod årsskiftet afsøge mulighederne for at udvikle studie- og campusmiljøet på Aarhus Universitet og styrke sammenhængen med byen. Det skal ske med udgangspunkt i input fra blandt andet studerende og undervisere.

(Foto: AU)

01.09.2015 |

Vil du blive bedre til akademisk dansk?

Har du sproglige og studiemæssige vanskeligheder på grund af anden sproglig og kulturel baggrund end dansk? Så er der hjælp at få.

1431586 / i40