Brug din sommer på fremtidens klima

Europas største sommerskole for klimainnovation og entreprenørskab, The Journey, søger kandidatstuderende fra Science and Technology til at arbejde på løsninger af vores største klimaudfordringer. Søg senest 15. februar.

08.02.2017 | Christian Haaber Rasch

Lær mere om klima, innovation og forretningsforståelse med The Journey (Foto: The Journey).

The Journey tager hvert år næste generation af klimaentreprenører rundt i Europa, hvor de i fem uger arbejder hårdt på at finde løsninger på udvalgte klimaudfordringer.

Kandidatstuderende på ST kan søge om en plads indtil 15. februar kl. 12.00 på journey.climate-kic.org.

Sommerskolen afsluttes med en stor Pitch Competition, hvor deltagerne præsenterer deres idéer for en jury og hinanden.

The Journey er en del af Climate-KIC, som Aarhus Universitet er samarbejdspartnere med. Man forventer cirka 800 ansøgere i alt, og der er i år omkring 120 ledige pladser på The Journey.

Se videoer om The Journey her og her, og læs mere i denne flyer og på journey.climate-kic.org.

Studerende