VIP-Student Matchmaking Event

Mangler du inspiration til, hvad du skal skrive bachelorprojekt eller speciale om? Er du nysgerrig efter at vide, hvilken forskning der foregår på iNANO, Fysik og Kemi?

14.09.2017 | Trine Møller Hansen

Fredag den 22. september kl. 14:00-17:00 afholder iNANO sammen med Institut for Fysik og Astronomi og Kemisk Institut et matchmaking event, hvor du som studerende har mulighed for at komme og høre om den spændende forskning, der foregår ude i forskningsgrupperne og få inspiration til, hvor du skal skrive projekt.

Postersessionen foregår på alle tre lokationer, og du er velkommen til at besøge dem alle tre.

• På iNANO vil det foregå i foyeren.
  • På IFA er det i Fysisk kantine.
  • På Kemi er det i AUD VI.

I folderen kan du læse stikord om de forskellige forskers forskningsområde og se på hvilken lokation forskningsgruppen står med sin poster.

Vi glæder os til at se så mange som muligt.

Studerende, Specialestuderende