Nyhedsbrev for februar er ude nu

STs nyhedsbrev til studerende giver dig både praktiske informationer om undervisning og eksamen samt artikler om livet som studerende. Februar måneds nyhedsbrev er ude nu – temaet i denne måned er Valg gennem studietiden.

01.02.2016 | Mia Forsberg, studenterskribent

Læs nyhedsbrevet

I denne måned sætter vi fokus på valg gennem studietiden.

Her kan du blandt andet læse om Ida, som har valgt at pakke rygsækken og tage på udveksling i Australien. Du kan også læse om Thomas, der har læst fysik og nu arbejder i Danske Bank og derudover høre tre studerendes bud på, hvad det sværeste valg, de har truffet gennem deres studietid, er.

Modtager du ikke allerede nyhedsbrevet, så tilmeld dig nu – så får du aktuelle historier og meddelelser fra fakultetet leveret direkte i din indbakke én gang om måneden.

Agrobiologi, Biologi, Civilingeniør, Datalogi, Fysik, Geoscience, Kemi, Matematik, Molbio, Molmed