WORKSHOP: LinkedIn for studerende

Vil du vide, hvordan virksomheder bruger LinkedIn til rekruttering af nye medarbejdere, og ønsker du at blive skarpere på at bruge LinkedIn, så tilmeld dig Studievejledningens workshop. Her kan du arbejde aktivt med, hvordan du profilerer dig bedst muligt over for dit netværk og potentielle arbejdsgivere.

06.02.2018 | Christian Haaber Rasch

Workshoppen vil bestå af en blanding af oplæg og konkrete øvelser. Tilmeldingsfristen er d. 26. februar kl. 9:00. Foto: Google.

Workshoppen foregår onsdag d. 28. februar 2018 kl. 15-17.

På dagen vil du møde ST’s karrierevejleder fra Jobcenter Aarhus, der vil komme med konkrete råd til arbejdet med din profil på LinkedIn.

Efter workshoppen vil du være skarpere på, hvordan du:

• sikrer, at du kommer frem i virksomhedernes søgninger efter spændende profiler ved at påvirke LinkedIns algoritmer
  • aktivt bruger dit netværk og skaber kontakt til relevante arbejdsgivere og rekrutteringsansvarlige
  • personligt brander dig selv via LinkedIn og andre sociale medier

Workshoppen vil bestå af en blanding af oplæg og konkrete øvelser.

Medbring gerne bærbar, tablet eller smartphone. Det vil være en fordel at have oprettet en LinkedIn-profil inden kurset.

Workshoppen vil foregå på Institut for Matematik. Lokale oplyses ved tilmelding.

Tilmeldingsfristen er d. 26. februar kl. 9:00.

Studerende