ons 05 apr
tor 06 apr
15:00-16:30 | Aarhus Universitet - Bygning 1451 i Nobelparken - lokale 21
Gi´r eksamen udfordringer?
Kom til workshop om eksamen!

Karrierearrangementer

tor 23 mar
11:00-14:00 | Fuglesangs Allé 4, Bygning 2610, øvre multisal
Blive klogere på iværksætteri
Har du en drøm om at blive iværksætter. Så kig forbi øvre multisal den 23. marts og hør, hvordan Studentervæksthus Aarhus, VentureCup og SpinIN kan hjælpe dig på vej.
tor 23 mar
16:00-20:00 | PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C
Bliv den næste konsulent hos PwC Advisory i Aarhus
Vil du arbejde inden for corporate finance, deals, økonomistyring eller M&A? Den 23. marts inviterer PwC dig forbi kontoret i Aarhus. Her fortæller konsulenter fra afdelingen Advisory om nogle af de udfordringer, de hjælper kunderne med at løse og giver dig indsigt i konkrete cases. Du får også mulighed for at stille spørgsmål om de forskellige underafdelinger i Advisory og karrieremulighederne i PwC.
fre 24 mar
10:00-13:00 | S-bygningen, øvre multisal
Mød Djøf, og hør om dine fordele som medlem
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Djøfs fagforening? Kom forbi S-bygningen, og hør om deres forskellige tilbud og services. Du kan også blive klogere på, hvordan du bliver djøfer.
man 27 mar
10:00-13:00 | BTECH, Herning
Mød Akademikernes A-kasse
Er du sikret et job, når du færdiggør studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi BTECH og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
man 27 mar
10:00-13:00 | BTECH, Herning