Ingen nyheder i denne liste

Karrierearrangementer

10:00-14:00 | S-bygningen, øvre multisal
Mød Djøf, og hør om dine fordele som medlem
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Djøfs fagforening? Kom forbi S-bygningen, og hør om deres forskellige tilbud og services. Du kan også blive klogere på, hvordan du bliver djøfer.
11:00-14:00 | Bartholins Allé, samfundsfaglig kantine
A Day with Aarhus BSS Career and Alumni (Bartholins Allé)
Vil du gerne vide mere om, hvordan du får et studierelevant job? Eller hvordan du skriver ansøgningen og laver et godt CV? Brug fem minutter, og mød dit karrierecenter til A Day With. Vi står klar til at fortælle dig om vores gratis arrangementer, og hvordan vi kan guide dig skridtet tættere på dit næste job.
16:00-18:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610), lokale 521
Hvad kan du blive som cand.merc.?
Kender du dine fremtidige jobmuligheder som cand.merc? Ved Djøf's workshop "Hvad kan du blive som cand.merc.?" den 26. september, kan du blive klogere på, hvad der efterspørges på arbejdsmarkedet og få idéer til din kommende karriere.
ons 27 sep
10:00-14:00 | S-bygningen, øvre multisal
Mød Akademikernes A-kasse
Er du sikret et job, når du færdiggør studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi S-bygningen og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
tor 28 sep
10:15-12:00 | Fuglesangs Allé 4, bygning 2610 (S), lokale 520A + 520B
Workshop: Kom tæt på Googles arbejdsmetoder
For at sikre, at studerende har den nyeste viden inden for digital marketing, besøger Google forskellige universiteter og giver et indblik i virksomheden og nogle af de værktøjer, de bruger i dagligdagen. Næste destination er Aarhus BSS. Hør om de seneste trends inden for digital marketing, få indblik i Google som arbejdsplads, og bliv skarp på de nyeste salgsteknikker.

Viser resultater 1 til 5 ud af 29

1 2 3 4 5 6 Næste