A Day With Dentsu Aegis Network

Vil du være med til at bygge digitale webløsninger og programmer? Eller er rådgivning om medier og kommunikationsstrategier mere dig? Kom forbi S-bygningen i en pause, og mød Dentsu Aegis Network. De står klar til at fortælle dig, hvem de er, og hvilke kompetencer de leder efter til deres case competition, jobstillinger og talentnetværk Potential Pool.

08.08.2017 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato tor 14 sep
Tid 11:00 14:00
Sted S-bygningen, øvre multisal

Dentsu Aegis Network er et kommunikationsnetværk, der består af en række globale brands i Danmark, herunder Carat, isobar, iProspect og Data2Decisions. De beskæftiger over 32.000 personer i 145 lande, der alle er med til at udvikle kommunikationsstrategier og webløsninger for virksomhedens kunder.

Til A Day With kan du høre, hvad der skal til for at blive en del af deres talentnetværk Potential Pool. Du kan også stille spørgsmål om Carat Case Competition, der kører fra den 6.-8. oktober. Eller måske du bare vil vide, hvordan det er at arbejde hos ét af Dentsu Aegis Networks brands.

Tilmelding

Alle studerende på Aarhus BSS kan deltage. Det kræver ikke tilmelding. Bare mød op i S-bygningen på et tidspunkt mellem 11:00 og 14:00.

Dato: Torsdag den 14. september 2017

Tid: 11.00-14.00

Sted: Aarhus BSS, Bygning 2610 (S), øvre multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Sprog: Dansk

Pris: Gratis