CompanyDATING

Nu sker det igen. Den 28. september fylder vi S-bygningen med virksomheder og studerende. Eftermiddagens program står på CompanyDATING. Den oplagte mulighed for at møde danske og internationale virksomheder og finde et studiejob, fuldtidsjob, projektsamarbejde eller et graduate programme.

04.07.2017 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato tor 28 sep
Tid 16:00 19:00
Sted Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610), øvre og nedre multirum

Konceptet for CompanyDATING er enkelt. Det består af omkring 50 virksomheder, dig og en masse af dine medstuderende. Din opgave på dagen er at ’speeddate’ de virksomheder, du finder interessante. Du kan se alle de deltagende virksomheder ved at klikke her:

Find virksomhederne her

Virksomhederne medbringer minimum ét relevant jobopslag, så det glæder om at være klar. Forbered dig ved at tjekke jobopslagene på forhånd. Du finder dem ved at søge på ’CompanyDATING’ i AU Job- og Projektbank.

Find jobopslagene her

Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at blive helt klar til din date.
Allerede fra kl. 13:00 har du mulighed for at få gode råd til, hvordan du skiller dig ud blandt de andre studerende. Vi holder Preparation bootcamp, hvor du kan møde et hav af forskellige organisationer. Du kan bl.a. møde:

• CA a-kasse, der medbringer CV-tjek
  • Djøf, der giver vejledning i LinkedIn og karrieresparring
  • Lederne, der styrkespotter dig og giver en intro til lederuniverset
  • Lærdansk, hvor du kan tilmelde dig gratis danskundervisning

Til Preparation bootcamp bliver der serveret kaffe og kage til de første 200 personer.

Arrangementet er åben for alle studerende og alumner fra Aarhus BSS.

Tilmelding for studerende

Tilmelding for alumner

Dato: Torsdag d. 28. september 2017

Tid: 16.00-19.00

Sted: Aarhus BSS, S-bygningen (2610), øvre og nedre multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Sprog: Dansk og engelsk

Pris: Gratis (men tilmelding er nødvendig)

Kontakt: Companydating.bss@au.dk

Følg med og del: #Companydating2017