Sådan lander du studiejobbet

Med et relevant studiejob i bagagen er du bedre stillet, når du skal have dit første job som nyuddannet. Men hvordan lander du studiejobbet? Thomas Kantsø fra Djøf giver dig værktøjerne til at sælge dig selv over for din kommende arbejdsgiver.

27.08.2017 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato tir 24 okt
Tid 14:00 16:00
Sted S-bygningen, lokale 313A+B, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Med et relevant studiejob i bagagen er du bedre stillet, når du skal ud på arbejdsmarkedet. Men der er ingen nem vej til studiejobbet. Du skal skille dig ud fra mængden, skrive en fængende ansøgning og et relevant CV.

På denne workshop giver Thomas Kantsø fra Djøf dig værktøjerne til at sælge dig selv over for din kommende arbejdsgiver. Han vejleder dig bl.a. i, hvor du kan finde de ledige studiejobs, hvordan du kontakter potentielle arbejdsgivere, hvordan du opbygger et målrettet CV, og hvordan du skriver en god ansøgning. Du kan også få Djøfs skabeloner med hjem.

Medbring en bærbar computer til workshoppen.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Workshoppen er relevant for alle studerende på Aarhus BSS.

Dato: Tirsdag den 24. oktober 2017

Tid: 14.00-16.00

Sted: S-bygningen, lokale 313A+B, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Sprog: Dansk