Velkommen til Aarhus

Selskab for Varm Velkomst er et spændende nyt tiltag for dig, der er ny i Aarhus. Her får du en unik mulighed for at stifte bekendtskab med byens mange fritidsfællesskaber og finde frem til dem, der matcher lige præcis dine interesser.

30.09.2016 | Marie Louise Bro Pold

Kære nye studerende på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet vil gerne give dig den bedste start på livet i Aarhus og er derfor indgået i et samarbejde med Aarhus kommune, byens andre store uddannelsesinstitutioner og en lang række organisationer og foreninger. Vi ønsker at give dig muligheden for at komme i gang med at dyrke nye eller gamle fritidsinteresser og skabe nye kammeratskaber på tværs af studier og nationaliteter. Sammen vil vi gerne invitere dig til Selskab for Varm Velkomst.

Til et Selskab for Varm Velkomst kan du møde danske og udenlandske studerende og tilflyttere med fritidsinteresser, der ligner dine. Selskabernes temaer er mange og forskelligartede, så uanset hvor dine interesser ligger, tror og håber vi, at du kan finde lige dét, der tiltaler dig.

Selskaberne foregår i Vanebrudspalæet, hvor borgerværter vil præsentere jer for en række af byens foreninger, projekter og fællesskaber inden for jeres interessefelt. I ugerne efter selskabet får I mulighed for at blive inviteret på et besøg hos de organisationer, som I finder mest interessante.

For at deltage skal du blot gå ind på www.varmvelkomstaarhus.dk og tilmelde dig det tema og den dato, der passer dig bedst. Det er helt gratis.

Aarhus Universitet er glade for at kunne give dig dette tilbud og håber, at du vil benytte dig af det allerede her i efteråret.

Aarhus Universitet &
Selskab for Varm Velkomst