Muligheder for Optometri og Synsvidenskab

Mobilitetsvindue for Optometri og Synsvidenskabsstuderende

Studiet er nyt og udvikles stadig. Pt. er der bedst mulighed for udveksling på specialet på 4. semester, hvor der er mulighed for et samarbejde med Aston University i Birmingham, UK: www.aston.ac.uk .

Derudover er der mulighed for at søge om at få kurser forhåndsgodkendt på de institutioner, som er opgivet i AU GO databasen.

Den 11. maj afholdte den internationale vejledning study abroad cafe. Oplægget ved den internationale studenterstudievejleder kan ses her.

Her finder du en detaljeret oversigt, der guider dig igennem udrejseprocedurerne og angiver frister, som det er vigtigt, at du overholder.

Freemover - udrejse på egen hånd

Du kan også rejse ud på egen hånd, som såkaldt Freemover. Her står du selv med hele processen, og Aarhus Universitet giver ingen administrativ eller finansiel støtte.

Du finder en guide til at rejse ud som Freemover her.