Optimér din LinkedIn profil og dine netværksevner

CompanyDATING er en god mulighed for dig til at finde dit næste job, en praktikplads eller et projektsamarbejde. Men hvordan får du virksomhederne til at huske dig? For at gøre et positivt indtryk, skal du være forberedt. Den 19. februar giver CA a-kasse dig gode råd til, hvordan du kan optimere din LinkedIn profil og hvordan du lægger en strategi for CompanyDATING, så du får mest muligt ud af at deltage.

11.01.2019 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato tor 21 feb
Tid 14:30 17:00
Sted Aarhus BSS, S-bygningen (2610), lokale 514 A+B, Fuglesangs Alle 4

Den 19. februar giver CA a-kasse dig gode råd til, hvordan du kan optimere din LinkedIn profil og hvordan du lægger en strategi for CompanyDATING, så du får mest muligt ud af at deltage. Deltag i workshoppen og bliv klogere på:

1) Hvordan du får en skarp LinkedIn profil: Her får du hands-on tips til, at

• Sætte ord på, hvordan din erfaring og uddannelse gør dig i stand til at bidrage til virksomhederne
  • Oversætte dine kompetencer og egenskaber til praktiske eksempler
  • Indsamle succeshistorier, resultater og eksempler til dit CV, din LinkedIn profil og dine ansøgninger, mens du er studerende

2) Hvordan du får mest muligt ud af at deltage i CompanyDATING: CA a-kasse guider dig til, hvordan du bliver forberedt til mødet med virksomhederne. Det indebærer blandt andet overvejelser om:

• Hvilke virksomheder vil du tale med og hvad vil du spørge dem om?
  • Hvordan giver du et positivt førstehåndsindtryk?
  • Hvordan præsenterer du dig til virksomhederne, så de bliver interesserede i din profil?
  • Hvordan følger du op på kontakten, fx via LinkedIn?

Tilmelding

Arrangementet er relevant for alle studerende på Aarhus BSS. Tilmelding er nødvendig.

Dato: Torsdag den 21. februar 2019

Tid: 14.30 - 17.00