OBS! Statskundsskabsfag - ændret deadline for tilmelding til reeksamen!

Datoen for tilmelding til reeksamen i Statskundsskabsfag, som blev meldt ud tidligere i august, er grundet administrative ændringer flyttet frem til d. 14.-16. september!

06.09.2018 | Marie Louise Bro Pold

Kære studerende

Mangler du at bestå et Statskundskabsfag fra forårssemestret 2018? Hvis du ønsker at deltage i en reeksamen i reeksamensperioden, skal du selv sørge for at tilmelde dig. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Katrine Pinholt Hall, katrine@au.dk

• Der er åbent for tilmelding til reeksamen i Stads i perioden 14.-16. september 2018.

Du er selv ansvarlig for efterfølgende at kontrollere din eksamenstilmelding. Hvis der er fejl eller tvivlsspørgsmål kan du kontakte:

For at kunne deltage i en reeksamen, er det en forudsætning, at du har brugt et forsøg ved den ordinære eksamen. Du kan læse mere om regler og procedurer i forbindelse med reeksamen og sygeeksamen her.

Eksamensdatoerne kan findes her på studieportalen under menupunktet "Eksamensplaner"

Har du spørgsmål til reeksamenstilmelding, osv., er du velkommen til at kontakte ASK Aarhus BSS Student Services.

Aarhus BSS Studier

Studerende