Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Psykologi Aktuelt Arrangementer

tir 18 sep
16:00-18:00 | Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C, Studenterhus Aarhus, Bygning 1422, Richard Mortensen-Stuen
Har du særlige udfordringer, der kan påvirke dit studie?
Hør om dine muligheder for hjælp og støtte og kom godt i gang på dit nye studie

Karrierearrangementer

tor 06 sep
10:00-14:00 | Fuglesangs Allé 4, Aarhus BSS, S-bygningen, Øvre multisal
Pitstop med Djøf - kom og hør om dine fordele som medlem (Fuglesangs Allé)
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Djøfs fagforening? Kom forbi S-bygningen, og hør om deres forskellige tilbud og services. Du kan også blive klogere på, hvordan du bliver djøfer.
fre 14 sep
10:00-13:00 | Fuglesangs Allé 4, Aarhus BSS, S-bygningen, Øvre multisal
Mød interesseorganisationen Lederne
Har du overvejet, om din karriere skal ende i en lederstilling? Interesseorganisationen Lederne kan gøre dig klogere på, om du har en leder gemt i dig. Og hvis du har, kan du allerede nu forberede dig til hverdagen som leder gennem de kommende ledelsesaktiviteter her på Aarhus BSS. Kom forbi S-bygningen og hør, hvad Lederne kan tilbyde dig.
man 17 sep
11:00-14:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, Øvre multisal
A Day With Dentsu Aegis
Opdateres.
tir 18 sep
16:30-18:30 | Fuglesangs Allé 4, Bygning R - Lille sal
Få smag for lederjobbet
Hvad er god ledelse? Hvordan håndterer du ledelsesdilemmaer i praksis? Og hvad kan du bruge dit netværk til i dagligdagen? Det og meget andet kan du blive klogere på tirsdag den 18. september kl. 16:30-18:30, når Aarhus BSS Career & Alumni og interesseorganisationen Lederne inviterer til "Få smag for lederjobbet". Tilmeld dig allerede nu.
ons 19 sep
14:00-17:00 | Fuglesangs Allé 4 - Aarhus BSS, Nedre Multisal, S-bygningen
Digital2018 - Robotics in Business
Mød Deloitte, CBB, Vestas, IBM og Mærsk, og hør, hvordan de bruger robotter og kunstig intelligens i deres forretningsstrategi. Du kan også få to forskeres analyse af, hvordan virksomhederne kan håndtere de muligheder og udfordringer, robotternes indtog i erhvervslivet medfører.

Viser resultater 1 til 5 ud af 21

1 2 3 4 5 Næste