Opslag

25.05.2018 | Opslag

Mentorer med lyst til at skabe en god studiestart for de nye studerende søges!

Er du bachelorstuderende, og har du lyst til at være mentor for en gruppe af nye studerende til efteråret?

24.04.2018 | Opslag

Interesseret i at deltage i et internationalt forskningsprojekt?

Du har nu mulighed for at deltage i et internationalt forskningsprojekt, hvor konferencen finder sted i Siena, Italien. Se mere her.

17.04.2018 | Opslag

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig sel

13.04.2018 | Opslag

Specialekvaliteten på Aarhus BSS i fokus

En ny undersøgelse viser, hvordan fremdriftsreformen har påvirket arbejdet med specialer på Aarhus BSS. Mens de studerende er blevet bedre til at styre selve specialeprocessen, er de i dag mindre tilbøjelige til at skrive et eksperimenterende special

25.01.2018 | Opslag

Har du brug for at parkere ved AU?

Fra d. 1. februar må du som studerende benytte de offentlige parkeringspladser, hvis du har brug for en parkeringsplads tæt ved universitetet.

22.01.2018 | Opslag

Fagligt oplæg v. Dr. Nancy M. Albert

Dr. Albert vil i sit oplæg sætte fokus på psykosociale faktorers betydning ift. hjertesygdom, eksemplificeret ved hjertesvigt.

09.10.2017 | Opslag

Welcome to Aarhus

The Warm Welcome Society is an exciting initiative for you who are new in Aarhus. It is your unique opportunity to get acquainted with the city’s many free time communities and to identify those that match your exact interests.

27.09.2017 | Opslag

Fejl i proces om udbud af kantinedrift

Kantinedriften på Aarhus BSS har i løbet af foråret 2017 været igennem et udbud, men på grund af en fejl i processen bliver resultatet af udbuddet annulleret.

05.09.2017 | Opslag

Byggeplads mellem bygning 1321 og 1324 indtil december 2017

Vi forventer derfor, at der vil være gener i forbindelse med begrænsninger i færden i byggepladsområdet i perioden. Derudover kan der forventes støj fra arbejdskøretøjerne.

28.04.2017 | Opslag

Kom til specialemøde om Aarhus 2017

Specialestuderende fra en række forskellige uddannelser arbejder i øjeblikket med projekter, der omhandler Aarhus 2017. Du kan komme og få et indblik i de nyeste resultater herfra samt i samarbejdet mellem rethinkIMPACTS 2017 og specialestuderende.

Viser resultater 1 til 10 ud af 49

1 2 3 4 5 Næste