Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Psykologi Arrangement

Kammeradvokatens Sommerakademi 2018

Drømmer du om en karriere inden for advokatbranchen? Ansøg om en plads på Kammeradvokatens Sommerakademi 2018 og afprøv det juridiske arbejde i praksis. Sommerakademiet er din mulighed for at blive klogere på arbejdet som advokat eller erhvervsjuridisk fuldmægtig, inden du selv skal vælge din karrierevej.

08.05.2018 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato man 20 aug tor 23 aug
Tid 09:00    23:00
Sted Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

På kammeradvokatens Sommerakademi 2018 kan du både udfordre dine faglige kompetencer og udvide dit sociale netværk. I løbet af fire dage (fra d. 20/8 til og med 23/8) skal du sammen med et team af andre studerende løse to praktiske cases, der både kræver høj faglighed og samarbejdsevner. Undervejs vil I blive vejledt af virksomhedens advokater og jurister. På fjerdedagen får du mulighed for at afprøve din evne til at udfylde rollen som advokat, når du skal deltage i en fiktiv retssag og procedere i Retten på Frederiksberg foran rigtige dommere. Som afslutning på det hele spiser I middag på en restaurant i byen.

Tilmelding

Arrangementet er relevant for kandidatstuderende på cand.merc.jur og cand.jur. Ansøgningsfristen er 24. juni 2018. Kammeradvokaten refunderer udgifter til transport og sørger for indkvartering på hotel under hele forløbet.

Ansøg her

Dato: Mandag den 20. august til og med onsdag den 23. august 2018

Tid: 09.00 (mandag) - 23.00 (onsdag)

Sted: Kammeradvokaten, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V