Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Psykologi Arrangement

Mød Lederne i Klubben

Mød Lederne i Klubben den 12. oktober og bliv klogere på, hvad det kræver at komme til lederjobbet. Du kan også signe op til nyhedsbrevet ’Lederuniverset’, så kvitterer lederne med en gratis øl.

10.09.2018 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato fre 12 okt
Tid 15:00 17:00
Sted Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, Klubben

Kom til 'Mød Lederne i fredagsbaren' den 12. oktober og få gode råd fra ledere i dit lokalområde. På dagen kan du møde:

• Lene Christensen – HR-chef i Aarhus Teater
    Lene er cand. Jur. fra BSS. Hun har siden 2005 arbejdet med HR på Aarhus Teater – de sidste ni år som HR-chef, hvor hun blandt andet jonglerer med syv forskellige overenskomster og talentudvikling af en meget bred gruppe af medarbejdere på en af Aarhus’ mest ikoniske kulturelle institutioner.

• Anette Green Madsen – Pensionsrådgiver i Sydbank
    Anette er tidligere chefkonsulent i AP og PFA og arbejder i dag som pensionsrådgiver i Sydbank, hvor hun både rådgiver og underviser kunder og kolleger og sætter en dyd i den høje kundetilfredshed.

• Jakob Kaae – Markedsdirektør i Garuda
    Jakob har sit professionelle virke i analyse- og rekrutteringsvirksomheden Garuda. Her er hans primære funktioner salg, markedsføring, forretningsudvikling og HR-værktøjer inden for personprofiler, rekruttering- og udvælgelse samt fastholdelse og udvikling af medarbejdere.

Lene, Anette og Jakob står klar til en uformel snak, hvor de gerne vil dele deres ledelseserfaringer med dig. Du kan fx blive klogere på spørgsmål som:

• Hvad kræver det at blive leder? Og hvordan kan en leders karrierevej se ud?
  • Hvordan er man leder i praksis (forskellige ledelsesstile)?
  • Hvordan opretholder man en work/life balance som leder?
  • Hvordan håndterer man rekrutteringsprocessen? Kan man tillade sig at søge noget, der ligger uden for ens faglige felt?

Tilmeld dig nyhedsbrevet 'Lederuniverset' og få en øl. På dagen kan du også tilmelde dig ledernes nyhedsbrev og få en gratis øl.

Tilmelding

Arrangementet er relevant for alle studerende på Aarhus BSS. Tilmelding er ikke nødvendig. Bare kom forbi Klubben den 12. oktober på et tidspunkt mellem 15 og 17.

Dato: Fredag den 12. oktober 2018

Tid: 15.00 - 17.00