Nu får du én samlet indgang til alle dine studiesystemer

Fra d. 1. november får du adgang til en ny personaliseret portal. Portalen mitstudie.au.dk samler alle studierelevante informationer fra eksisterende systemer og giver dig én samlet indgang til undervisning, studieinformationer og selvbetjening, og du skal kun logge på én gang.

31.10.2017 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Portalen er i foråret 2017 blevet testet af studerende på Arts, og den er nu blevet forbedret og tilpasset på baggrund af de mange både positive og kritiske tilbagemeldinger.

Nemt og overskueligt og med kun ét login

Når du går ind på mitstudie.au.dk, logger du ind med dit WAYF-login, som er det, du bruger, når du f.eks. logger på Blackboard. På portalen kan du se et skema, der giver overblik over din undervisning i den aktuelle uge. Du kan også bladre frem, hvis du vil se en anden uge.

Du kan også se:

• De tre seneste meddelelser, der ligger til dig på Blackboard.
  • En oversigt over de kurser, du er tilmeldt.
  • Den studieordning, der gælder for dig og et overblik over din uddannelse.
  • Nyheder og arrangementer samt direkte link til information om f.eks. eksamen, udveksling og studievejledning på din studieportal.

Der er også direkte adgang til dine informationer på en række forskellige studieadministrative systemer som f.eks. mit.au.dk, STADS, digital eksamen og til din AU-mailkonto. Portalen kan også bruges på mobil eller tablet.

Mitstudie.au.dk giver dig et samlet overblik, men portalen erstatter ikke de systemer, du bruger i dag. Du kan derfor stadig finde vigtige oplysninger om dit studie på Blackboard, mit.au.dk og din studieportal, og du skal også fortsat sørge for tjekke din studiemail og e-boks for vigtig information.

Hvis du har spørgsmål

Studerende på Aarhus BSS er velkomne til at komme med tilbagemeldinger på, om det virker efter hensigten – eller om noget måske kunne blive endnu bedre. Du kan sende en mail til mitstudie@au.dk.

De andre fakulteter på AU kommer med i løbet af efteråret 17 og 2018.

Studerende
311949 / i40