Du er her: AU » Studerende » Studieportaler » Studieportaler » Science and Technology på studerende.au.dk » Eksamen » Eksamensplaner » Eksamensplan Q4 (sommer)

Eksamensplan Q4 (sommer)

Særlig information

Siden opdateres løbende, så hold dig venligst orienteret omkring ændringer.

Eksamensplan for Q4 2014 (S14)

Planen for bachelorkurser Q4 2014 er nu færdig og opdateres løbende med angivelse af lokaler, ligesom kandidatkurser vil kunne ses løbende. Der arbejdes fortsat på at få de "afviste" tilmeldinger på plads inden eksamen. Såfremt din tilmelding ikke er gyldig, vil du blive kontaktet.

Bemærk mødetid: Ved mundtlig eksamen med forberedelse, er mødetid ½ time før angivet tidspunkt til eksamen. 

Afleveringsopgaver: Bemærk dato for alle afleveringsopgaver er sidste dag i eksamensperioden! Det er muligt at aflevere før denne dato.

Eksamenskontoret foretager ikke holdbytninger til eksamenerne. Det er muligt at bytte internt mellem holdene, blot I sørger for at give eksaminator besked.

Tilmelding til reeksamen i august kan ske fra den 01.-15. juli 2014 via selvbetjeningen. Vær opmærksom på, at resultatet fra eksamen i Q4 SKAL være registreret, før du kan tilmelde dig!

For de fag, hvor resultatet IKKE når at komme ind, inden fristen for tilmelding til reeksamen er overskredet, vil Eksamenskontoret tilmelde dig, og give besked om tilmeldingen. Vær opmærksom på at du SELV skal afmelde dig, hvis ikke du ønsker deltagelse i reeksamen!

Eksamensplan

Din eksamensplan for Q4

Vises herunder når den er aktuel.


Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 15.08.2014

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk