Arrangementer

Kend dine kompetencer og målret din karriere

Ved du, hvad du skal, når du bliver færdiguddannet?

Det kan være en udfordring at gå fra auditorierækkerne og ud på arbejdsmarkedet. Ved dette oplæg arbejder vi med, hvad potentielle arbejdsgivere efterspørger hos medarbejdere i dag. Rekrutteringsprocesserne har forandret sig meget henover de sidste ti år, og vi vil se på, hvordan arbejdsgivere inden for det naturvidenskabelige felt rekrutterer, hvad de efterspørger af kompetencer, og hvad I kan gøre allerede nu, for at stå godt, når I står med kandidatbeviset i hånden.

Foruden oplæg og præsentation vil vi gruppevis arbejde med kompetenceafklaring og se på, hvordan I konkret kan sætte det i spil i forhold til specifikke stillingsopslag og arbejdsområder.

Oplægget holdes:

Onsdag den 1. november kl. 15-17

Oplægget er for alle studerende på Science and Technology.

Tilmeldingen til arrangementet åbner i slutningen af september. Lokale oplyses ved tilmelding. Tilmeldingsfristen er den 27. oktober.

Få styr på CV og ansøgning

Vil du gerne vide, hvordan du viser, hvilke kompetencer du tager med dig ud på arbejdsmarkedet, og vil du blive klogere på, hvad et CV og en ansøgning skal indeholde? Så tilmeld dig Studievejledningens workshop om CV og ansøgning.

Workshoppen ligger:

Onsdag den 6. december 2017 kl. 15-17

På dagen vil du møde ST’s karrierevejleder fra Jobcenter Aarhus, der kommer med konkrete råd til arbejdet med din ansøgning og dit CV.

Efter workshoppen vil du vide mere om, hvordan du:

  • bygger dit CV op alt efter, hvilken type job du søger og, om du søger på opslåede stillinger eller uopfordret
  • får din ansøgning til at tage sig bedst ud, hvis du ingen eller kun lidt relevant erhvervserfaring har

 

Kurset er for alle studerende på Science and Technology. Medbring gerne et udkast til eller et færdigt CV, og – hvis du har det – et konkret jobopslag og en udkast til en ansøgning.

Tilmeldingen til arrangementet åbner i oktober. Lokale oplyses ved tilmelding.

Tilmeldingsfristen er den 1. december.

1431324 / i40