Arrangementer

Er du kandidatstuderende og på vej mod arbejdsmarkedet? Karriere-kickstarter er et tilbud til dig, som gerne vil stå stærkt i din jobsøgning


Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus et gratis onlineforløb, der giver dig de grundlæggende værktøjer til at imødekomme livet på den anden side af universitetsmurene.

Forløbet er skræddersyet, så det nemt kan tilpasses dine studier, og det er målrettet studerende, der er på 2., 3. eller 4. semester af kandidatuddannelsen.
 

Vælg mellem 2 forløb

Du kan vælge mellem to jobsøgningsforløb fra to fremtrædende aktører inden for rekruttering og rådgivning, der hver vil have sine fokusområder:

  • Det ene ved Konsulenthuset Ballisager, der blandt andet kommer omkring de nyeste rekrutteringstendenser; opbygning af ansøgning og CV; etablering af kontakt til virksomheder og institutioner og afklaring på kompetencer og kvalifikationer.
  • Det andet ved konsulent Martabolette Stecher Inst., der gennem sit Sandbox-forløb blandt andet vil fokusere på processen, hvor du arbejder med, hvad der driver dig; hvad du er god til; hvad du gerne vil i forhold til, hvordan du når dit mål og skaber værdi i en organisation.

Begge forløb er onlinekurser, som du kan tage, hvor og hvornår det passer dig. De kører over 10 uger og kræver ca. en times arbejde pr. uge.
 

>>> Tilmelding, deadline og mere info

Du tilmelder dig her, hvor du også kan læse mere om det praktiske.

Deadline er 26. februar 2023 med opstart 6. marts 2023.

Der er et begrænset antal pladser på begge forløb, som fordeles efter først-til-mølle-princippet, så tag dine studiekammerater i hånden og skynd jer at drage fordel af den gode mulighed!