PwC Case Challenge 2018: Afprøv faglighed og samarbejdsevner på en praktisk case

32 studerende. 1 case. Samarbejde. Faglighed. Med andre ord: PwC Case Challenge den 8. februar 2018. PwC inviterer studerende fra hele landet indenfor til en dag i samarbejdets og faglighedens tegn, når de afholder case competition på hovedkontoret i København.

10.11.2017 | Aarhus BSS Career & Alumni

Dato tor 08 feb
Tid 08:00 20:00
Sted Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Er du klar på en personlig og faglig udfordring? Så tilmeld dig PwC Case Challenge 2018. Her får du testet dine samarbejdsevner og faglige kompetencer, når du sammen med studerende fra hele landet skal løse en case. I skal selv sørge for research, planlægning og koordinering i løbet af dagen, så I til sidst kan levere en ambitiøs løsning.
PwC ansætter mange af deltagerne efterfølgende både i Aarhus og København.

Som afslutning på dagen er der middag et sted i København.

Tilmelding

For at deltage skal du sende en ansøgning senest den 14. januar kl. 12.00. Til de udvalgte deltagere, der kommer langvejsfra sørger PwC for transport og hotel.

Ansøg her

Dato: Torsdag den 8. februar