AU job- og projektbank rummer 1498 karrieretilbud i Danmark

Find dit studiejob, kommende praktikplads, frivilligt arbejde og projektmulighed i AU job- og projektbank. ”Banken” ligger netop nu inde med 1498 karrieremuligheder, herunder 477 praktikpladser.

04.11.2012 | Andreas G. Jensby

Karrierecenteret har gennemført en stor sammenlægning af flere tidligere jobbanker og bl.a. det tidligere Projektzonen i én stor fælles AU job- og projektbank. Her kan studerende og nyuddannede søge job, praktikstillinger og projektsamarbejder i både Danmark og udland, og arbejdsgivere kan annoncere efter medarbejdere.

I skrivende stund rummer AU job- og projektbank 1498 karrieretilbud i Danmark og mere end én mio. job i udlandet. Som studerende på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences er det derfor det mest oplagte sted at starte din søgning, hvis du leder efter en case til en opgave, studiejob, praktik eller fast job.

Søg ét samlet sted
Et af formålene med den fælles AU job- og projektbank er at samle alle opslag ét sted og gøre det let og overskueligt for studerende at søge job og projekter, forklarer Thomas Hvergel Jensen, som er leder af BSS’ Karrierecenter.

På jobbankens hjemmeside kan du også oprette din egen jobagent, læse karriereartikler og få råd og vejledning om ansøgning, CV, ansættelsesvilkår og meget mere.

Thomas Hvergel Jensen opfordrer studerende til at kontakte Karrierecenteret, hvis man ønsker personlig rådgivning eller har karrierespørgsmål mm.

Thomas Hvergel Jensen
Head of AU Career, BSS