Begrænset adgang til Studieselvbetjeningen (STADS)

I perioden fra den 2. oktober til den 23. oktober 2013 vil der være begrænset adgang til Studieselvbetjeningen (STADS).

04.09.2013 | Majbritt Nielsen

Studieselvbetjeningen i STADS lukkes fra den 2. til den 23. oktober som følge af konvertering af studieadministrative data fra AU Herning, AUHE, og Aarhus University School of Enginering, ASE, til AU STADS.

Efter konverteringen vil alle studieadministrative data ved AU være samlet i ét STADS, hvilket bl.a. gør det mere fleksibelt at følge fag på andre uddannelser. Det betyder desuden, at alle studerende har én og samme indgang i SU-systemet, at de kun skal forholde sig til én studieselvbetjening og ét kursuskatalog, uanset hvilken uddannelse, de er indskrevet på.

Hvad betyder lukkeperioden og den begrænsede adgang til Studieselvbetjeningen for dig?

I lukkeperioden har du adgang til en kopi af Studieselvbetjeningen (STADS). Du kan derfor kun lave opslag og udskrifter, d.v.s. du har læseadgang, hvorimod du ikke kan tilmelde eller framelde dig kurser og eksamen.

De studerende, som på et tidligere semester har fulgt undervisningen i et fag og ønsker at deltage i eksamen ved vinterterminen 2013-14, skal derfor sørge for at tilmelde sig i perioden fra d. 15. – 30. september. Tilmelding foregår via Selvbetjeningen.

Vær venligst opmærksom på at de studerende, som er tilmeldt undervisningen i efterårssemestret 2013, automatisk vil blive tilmeldt de tilhørende eksamener ved vinterterminen 2013-14. De skal derfor IKKE selv tilmelde sig, men derimod bare sørge for at tjekke, at tilmeldingen fremgår korrekt på Selvbetjeningen.

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding til eksamener i vinterterminen, er du velkommen til at kontakte BSS Studieservice.

Hvis du afslutter dine studier i lukkeperioden, skal du selv afmelde din SU for november, da du ellers vil kunne blive mødt med et tilbagebetalingskrav for november.

Adgang til e-læringssystemer

Blackboard, CampusNet, AULA og First Class fungerer normalt i lukkeperioden. Eneste begrænsning i disse systemer er, at der ikke vil blive overført eftertilmeldte/afmeldte studerende i lukkeperioden i Blackboard og CampusNet).

Læs mere om STADS-lukningen her http://studerende.au.dk/selvbetjening/mit.au.dk-selvbetjening/supportkontakt/

Studerende