Studielivsmentor

Studielivsmentor er et samarbejdsprojekt mellem Studenterhus Aarhus og Akademiet for Talentfulde Unge, som påbegyndes i dette efterår.

09.09.2013 | Majbritt Nielsen

Formål

Mentorprogrammet skal give særligt talentfulde gymnasieelever fra Regions Midtjylland en indsigt i både det faglige og sociale studieliv på AU. Mentor og mentee-relationen er et frivilligt gensidigt engagement, hvor den fælles faglige interesse driver værket. Mentee skal drage nytte af mentors erfaring, mentor får mulighed for et fornyet blik på sit eget studie. Både mentor og mentee forpligter sig på at deltage seriøst og interesseret.

Mentorevening 18. september 17.00 - 19.00

Introduktionsaften i studenterhuscafeen, hvor mentorerne præsenteres for studielivsmentorprogrammet. Her vil AU mentor fortælle om de øvrige mentorprogrammer på AU og Karina Boldsen fra Vestas for tæller om sit arbejde som direktør i den internationale vindmøllekoncern. Derudover vil Studenterhus Aarhus være vært ved lidt koldt eller varmt drikkeligt.

Mentordating 25. september kl.16.00 - 20.00

Mentordating i Stakladen. Denne aften indledes med et oplæg fra Susanne Søes Hejlsvig, AU Viden - Karriere, BSS. Herefter vil der være mentordatiing, hvor mentees og mentorer har mulighed for at møde hinanden og finde ud af, hvem de gerne vil fortsætte samtalen med. Dating styres, så der er tvungne skift mellem en række borde. Mellem oplæg og dating vil Akademiet for Talentfulde Unge være vært ved et måltid i Stakladen.

Benefits

Som studielivsmentor får du på linje med de øvrige frivillige i Studenterhus Aarhus gratis adgang til alle arrangementer i Studenterhuset og frivilligpriser i baren, ligesom du bliver inviteret til en månedlig frivilligaften med mad og hygge.

Du møder 2-3 kommentende studerende med samme interesser som dig selv og med blod på tanden. Du deltager i to spændende aftner om mentorship, et af de hastigst voksende fænomener i dansk erhvervsliv.

Du får dokumentation på dit engagement.

Du kan på Studielivsmentor finde informationer om, hvordan du tilmelder dig.

Studerende