Studievejledningen søger studerende

Institut for Statskundskab får besøg af ca. 100 gymnasielever i oktober og søger derfor 20 studerende uanset årgang, som ønsker at hjælpe med arrangementet onsdag den 24. oktober.

04.10.2012 | Didde Trolle Pedersen

Du vil modtage en gave som tak for din hjælp.

Dine opgaver

Du bliver ansvarlig for ca. 5 gymnasieelever. Den primære opgave bliver at give dem indblik i, hvordan det er at være studerende på instituttet med udgangspunkt i egne oplevelser. Herudover skal du vise gymnasieeleverne rundt på universitetet og vise dem til stedet for deres næste programpunkt.

På selve dagen skal du kunne være til rådighed i tidsrummet ca. 11.30-13.45. Har du undervisning til eksempelvis kl. 12.00 vil du bare skulle være til rådighed derefter.

Hvordan melder du dig til?

Ønsker du at deltage i arrangementet, skal du henvende dig til studievejledningen på stvejl@ps.au.dk senest torsdag den 18. oktober.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om arrangementet samt dine opgaver, er du meget velkommen til at henvende dig.

Vi håber du har lyst til at være med til at vise Statskundskab frem for mulige kommende studerende.

Studerende