Studievejledningen søger studerende

I uge 43 (oktober) afholdes der studiepraktik for gymnasieelever fra hele landet. Studievejledningen søger derfor studerende, der vil fortælle om deres studieoplevelser.

30.09.2014 | Marie Louise Bro Pold

Institut for Statskundskab får besøg af ca. 115 gymnasielever til studiepraktik i oktober. Studievejledningen søger i den forbindelse 20 studerende uanset årgang og studie (samfundsfag eller statskundskab), der ønsker at hjælpe med arrangementet onsdag den 22. oktober.

Du vil modtage en gave som tak for din hjælp.

Dine opgaver:

Du bliver ansvarlig for ca. 5 gymnasieelever. Den primære opgave bliver at give dem indblik i, hvordan det er at være studerende på instituttet med udgangspunkt i egne oplevelser. Herudover skal du vise gymnasieeleverne rundt på universitetet og vise dem til stedet for deres næste programpunkt.

På selve dagen skal du kunne være til rådighed i tidsrummet ca. 12 - 13.15. Har du undervisning til eksempelvis kl. 12.00 vil du bare skulle være til rådighed derefter.

Hvordan melder du dig til?

Ønsker du at deltage i arrangementet, skal du henvende dig til studievejledningen på stvejl@ps.au.dk senest onsdag den 15. oktober.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om arrangementet samt dine opgaver, er du meget velkommen til at henvende dig.

Vi håber du har lyst til at være med til at vise studierne samfundsfag og statskundskab frem for mulige kommende studerend

Studievejledningen

Studerende