Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Statskundskab Studievejledning Studievejledningen for statskundskab og samfundsfag

Studievejledningen for statskundskab og samfundsfag

Studenterstudievejledere med faglig indsigt

Hvem er vi?

Vi er alle studerende, der læser enten statskundskab, samfundsfag eller offentlig politik og økonomi og vejleder indenfor alle bachelor - og kandidatuddannelserne i Statskundskab, Samfundsfag og Offentlig Politik og Økonomi.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål til fag, regler eller studieplanlægning. Det kan f.eks. være spørgsmål vedrørende eksamen (tilmelding, reeksamen mm.), undervisningstilmelding, valgfag, timeplaner, studieordninger/reglerne på dit studie og lignende.

Hvis du har et spørgsmål, kan du altid sende os en mail.
For at sikre sikker behandling af dine personoplysninger bedes du skrive fra din AU-mail.
Hvis du gerne vil have en snak, er du velkommen til at kontakte os enten på telefonnummer, 87165242 eller komme forbi kontoret på Bartholins Allé, bygning 1350, lokale 125.

Du finder vores træffetider her

Vi har tavshedspligt, så du kan have tillid til, at din henvendelse bliver behandlet i fortrolighed og med diskretion.

Christopher Kehlet Ebbrecht

Kamilla Møller Christiansen

Jeppe Lind Larsen

Studie - og trivselsvejleder

Hvem er jeg?

Mit navn er Julie Drejer Kornum og jeg er uddannet og fastansat vejleder og du er velkommen til at henvende dig, hvis du har problemer af mere personlig karakter. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg henvise til nogen, som kan.

Såfremt du har spørgsmål vedr. fag, regler eller studieplanlægning vil jeg henvise dig til ovenstående studievejledere.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder individuelle studiestøttende samtaler og kortere samtaleforløb. Samtalerne kan f.eks. handle om problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg, eller problemer af mere personlig karakter.

Jeg har tavshedspligt og alle henvendelser behandles under fuld diskretion.

Kontakt:

Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis vi skal aftale tid til en vejledningssamtale.

Ved skriftlige henvendelser: Husk at oplyse dit fulde navn, studieretning, studienummer og en kort beskrivelse af baggrunden for din henvendelse.

Studie - og trivselsvejleder
Julie Drejer Kornum