Bliv mentor for udvekslingsstuderende

Menfor for udvekslingsstuderende - medicin

Har du lyst til at tage imod internationale medicinstuderende og hjælpe dem med at få en god start i Aarhus og på studiet? Så bliv mentor på medicinstudiet!

Som mentor bliver du en del af et internationalt netværk, samtidigt med at du får en anbefaling fra AU for dit arbejde og 15 timers løn for at tage imod 3 studerende.

Du tilrettelægger som udgangspunkt selv tiden med dine mentees. For at komme i betragtning til at være mentor, forventer vi dog, at du er til rådighed det meste af uge 4 og 5, da det er her de fleste studerende ankommer til Aarhus. En god start på opholdet betyder meget for deres semester her.

Du skal også kunne være med til Faculty Day om eftermiddagen torsdag eller fredag uge 4, hvor alle internationale studerende introduceres til universitetet, studiet og hinanden, samt deltage i et intromøde for alle mentorer. De fleste udvekslingsstuderende kommer på 11. semester, men det er ikke noget krav, at du selv går på 11. semester. Du skal dog som minimum have afsluttet 7. semester for at komme i betragtning. 

Vigtige datoer:

  • Ansøgningsfrist: Der er lukket for ansøgninger for efteråret 2018. Du kan søge igen til foråret 2019 fra november 2018 af. 
  • Intromøde for tutorer: tba
  • Faculty Day: tba
1443262 / i40