Ny personaliseret studieportal til studerende på ST – én samlet indgang til din studieinformation

Onsdag d. 21. februar får alle studerende på Science and Technology adgang til deres nye personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk. Den nye portal gør det nemt og overskueligt for dig at finde al relevant studieinformation - med kun ét log-in.

15.02.2018 | Christian Haaber Rasch

Mitstudie.au.dk giver dig adgang til præcis de informationer, som er relevante, på tværs af AU’s systemer og hjemmesider. Den nye portal er ikke en afløser for ST’s studieportaler. Screenshot: AU

Sådan ser den nye personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk ud. Screenshot: AU

Studerende på hele AU har i årevis efterspurgt en bedre, hurtigere og nemmere indgang til alle de forskellige systemer og hjemmesider, hvor I finder jeres studieinformationer.

Det får I nu med mitstudie.au.dk, der giver overblik over og adgang til præcis de informationer, som er relevante. Fra onsdag d. 21. februar har alle studerende på ST adgang til deres personaliserede portal.

Hvad indeholder den nye portal?

Du logger ind på mitstudie.au.dk med dit WAYF-login. Det er det samme login, som du bruger på eksempelvis mit.au.dk. Herefter kommer du til en oversigtsside, hvor alle de relevante studieinformationer -  som du hidtil har skulle finde i forskellige systemer og på forskellige hjemmesider – er samlet til dig i form af skemaer, oversigter, genveje og links.

Du finder blandt andet:

• Dit ugeskema for undervisning – hvis du vil se en anden uge, kan du bare bladre.
  • De tre seneste meddelelser til dig i Blackboard.
  • En oversigt over de kurser, du er tilmeldt.
  • Den studieordning, der gælder for dig, og et overblik over din uddannelse.
  • Seneste nyheder og vigtige genveje til din studieportal.
  • Genveje til forskellige studieadministrative systemer som fx mit.au.dk, STADS, Digital Eksamen og din AU-mail.
  • Oversigtskort.

Du kan naturligvis også se det hele på din mobil eller tablet.

Den nye portal er ikke en afløser for ST’s studieportaler på studerende.au.dk, der fortsætter som hidtil. Den store forskel er, at du fra 21. februar får én samlet indgang til det hele.

Hvis du har spørgsmål

• Hvis du har spørgsmål om indholdet på mitstudie.au.dk, kan du skrive til studieservice.st@au.dk.
  • Hvis du har spørgsmål til selve siden, kan du sende dem til supporten på mitstudie@au.dk.
  • Hvis du har problemer med login og lignende, kan du henvende dig til IT-supporten på ST.
Studerende