Specialestuderende og karriere-kickstarter?

Er du specialestuderende og på vej mod arbejdsmarkedet til sommer? Gå ikke glip af Karriere-kickstarter, der er et tilbud til dig, som gerne vil stå stærkt i din jobsøgning. Tilmeldingsfrist 4. marts.

19.02.2018 | Christian Haaber Rasch

Forløbet kører over 10 uger og kan nemt passes ind i din specialeskrivning. Det kræver max en times arbejde pr. uge. Foto: Google

Alle specialestuderende på ST, der bliver færdige til sommer, har mulighed for at få et gratis online jobsøgningsforløb fra to fremtrædende aktører inden for rekruttering og karriererådgivning: Konsulenthuset Ballisager og konsulent Martabolette Stecher.

Ved at deltage sikrer du, at du kommer godt fra start i din fremtidige karriere. Når du har afsluttet forløbet, vil du blandt andet være mere afklaret på:

• Hvad du gerne vil
  • Hvilke faglige som personlige kompetencer du tager med dig fra din studietid
  • Hvor og hvordan du kommer i dialog med relevante virksomheder
  • Hvordan du formidler dine kompetencer bedst over for en fremtidig arbejdsgiver

Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen er d. 4. marts, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Studie- og trivselsvejleder Stina Lykkebye Tylen på slt@au.dk

Vær også opmærksom på vores andre karrieretilbud på Science and Technology. På din studieportal kan du finde relevante kursus- og vejledningstilbud – du finder dem under menuen ”Karriere”.

Studerende