ASB er det rene guf

06.02.2008

Spis en gul, en rød og en grøn Jelly Belly i én mundfuld – og du har smagen af en af ASB's mange muligheder for at designe din egen uddannelse. Det er konceptet bag en stor, ny markedsføringskampagne over for gymnasielever og andre potentielle nye ASB-studerende.

I februar deler ASB 40.000 æsker med Jelly-beans ud på 150 gymnasier og caféer som led i en storstilet markedsføringskampagne. Annoncer, plakater, magneter, deltagelse på uddannelsesmesser, åbent-hus-arrangementer og en særlig website vil fortælle historien om ASB's mange linjer og profiler på en ny og "smagfuld" måde.

Hovedbudskabet er, at vi på ASB giver studerende fleksible muligheder for at designe deres egne uddannelser. 30 fagområder på bachelor og 30 på kandidat, som i vid udstrækning kan kombineres. Hertil kommer mulighederne for udveksling, praktik, summer university etc.

- Vi vil gerne vise omverdenen det store udbud af fag, linjer og profiler, som man kan vælge imellem her på ASB, fortæller kommunikationschef Pernille Kallehave.

- Med Jelly Belly-konceptet prøver vi at fortælle om ASB på en lidt underholdende måde, men det følges selvfølgelig ad med den mere saglige form for vejledning og information på web, i brochurer og via studievejledningen.

Vennernes mening er vigtig
Venner og familie er meget vigtige kilder, når man som ung skal til at vælge uddannelse og studiested.

- Hvert år spørger vi alle nye studerende, hvorfor de lige har valgt ASB, og hvordan de har søgt information om os. Her kan vi se, at det er vigtigt, hvad venner og familiemedlemmer fortæller om ASB hen over køkkenbordet, siger Pernille Kallehave.

- Det er derfor vigtigt, at man som studerende ved, hvad der rører sig på ASB, og at man f.eks. kender til Jelly Belly-kampagnen. Det kunne jo være, at ens søskende kommer hjem med en æske Jelly-beans fra sit gymnasium, og så er det da rart, hvis man ved, hvad det handler om? og har smagt sin egen uddannelse, slutter Pernille Kallehave. Fra uge 9 kan man hente en æske Jelly-beans i Studievejledningen.

Se websitet for Jelly-Belly her.