Deltag i Studiemiljø2011 og få indflydelse på dit studiemiljø

10.02.2011 | Nikolaj Høncke Keldorff

Studiemiljø 2011

I de kommende uger gennemføres en omfattende undersøgelse af studiemiljøet på Aarhus Universitet. Resultaterne af undersøgelsen videregives til de forskellige studieledere og kommer dermed til at påvirke overvejelser om fremtidige ændringer af forholdene på de forskellige studier. Den tilsvarende studiemiljøundersøgelse i 2007 udmøntede sig i mange konkrete initiativer på områder, hvor de studerende havde tilkendegivet ønsker om forbedring.

Ved at deltage i Studiemiljø2011 kan du få din stemme hørt og få indflydelse på dit studiemiljø. Alle studerende vil på deres studiemail få tilsendt et link til et spørgeskema, som de kan besvare. Hold derfor øje med din mail og læs evt. mere om undersøgelsen på www.au.dk/studiemiljo2011

Studerende