Fra glad iværksætter til professionel virksomhedsleder

08.03.2005

Navnet er Lars Larsen fra JYSK – 28. april besøger han Handelshøjskolen i Århus bl.a. for at fortælle mere om, hvorfor det var nødvendigt at foretage en gennemgribende ændring af organisationen hos JYSK

Hele Danmark kender købmand Lars Larsen fra JYSK. Hvordan han som glad iværksætter grundlagde sin berømte virksomhed, men undervejs erkendte, at professionelle kompetencer var nødvendige, hvis virksomheden skulle overleve og fortsat kunne vokse. I dag har Lars Larsen cementeret sin position som professionel virksomhedsleder. Det er sket efter en gennemgribende organisationsændring, der for første gang i virksomhedens historie har placeret universitetsuddannede medarbejdere på lederposter.

Årets første toplederforedrag
Hvorfor var det nødvendigt at foretage en så gennemgribende ændring af organisationen? Og hvilke nye medarbejderkompetencer valgte man at fokusere på? Det og meget andet fortæller Lars Larsen mere om, når han besøger Handelshøjskolen i Århus torsdag den 28. april som årets første gæst i Handelshøjskolens eksklusive foredragsrække med danske topledere.
Arrangementet foregår i M3 fra kl. 15.00-17.00, og titlen på foredraget er "Fra iværksættervirksomhed til professionel, international organisation". Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål, og arrangørerne er sluttelig værter ved en reception for alle deltagere i foyeren foran M3.

Foredragsrækken, der er åben for studerende, medarbejdere og andre interesserede, er et samarbejde mellem Handelshøjskolen og Studenterlauget. Deltagelse er gratis. På grund af traktementet er tilmelding nødvendig. Det kan dog først ske efter 1. april. Sidste frist for tilmelding er 27. april.

Yderligere oplysninger:

Rektor Børge Obel