Du er her: AU  Studerende  Studiestart Tips til din studiestart

Tips til din studiestart

Sådan er det at gå på uni 

På siden kan du få et autentisk indblik i, hvordan det er at gå på Aarhus Universitet – fortalt af vores nuværende studerende. 

Tænk dybere, nå længere – med Aarhus Universitet 

Mød andre studerende, undervisere, forskere og kandidater, som i en række videoer fortæller om deres faglighed, ambitioner og hvad de brænder for. 

Find en studiebolig

Uanset om du vil bo på kollegium, i lejlighed eller i et kælderværelse, så er mulighederne mange i Aarhus. Her har vi samlet en masse relevante informationer når du skal finde studiebolig i Aarhus. 

Aarhus Universitet på Facebook

AUs Facebookside har over 55.000 følgere og informerer primært om relevante AU-aktiviteter, arrangementer i studiemiljøet og fagligt indhold som f.eks. studieteknik, vejledning, studiestart og dimissioner.

Aarhus Universitet på Instagram

På AU’s Instagram bringer vi stemningsmættede øjebliksbilleder fra studielivet på AU og re-poster de studerendes egne billeder. Kanalen udlånes til studerende i såkaldte takeovers.

Studiebyen Aarhus

Her har vi samlet alt hvad du som ny studerende i Aarhus har brug for at vide om studiebyen. Aarhus bliver ofte betegnet som Danmarks bedste studieby og samtidig er den ikke større end, at man kan cykle til alt. 

Yourniversity – Følg studielivet

På #Yourniversity kan du følge studielivet på Aarhus Universitet – oplevet, fotograferet og filmet af de studerende selv. Du kan også følge andre nystartede studerendes oplevelser på #austudiestart.

Aarhus Universitet på Snapchat

AU’s Snapchat er ofte udlånt til studerende og studenterforeninger på universitetet. Her får du snaps og stories fra studielivets mange facetter.

Aarhus Universitet på Youtube

På AUs YouTube kan man se en række forskellige videoer om studielivet – både fagligt og socialt. Kanalen samler alle relevante videoer for dig som skal til at studere på Aarhus Universitet.

1439132 / i40