Du er her: AU  Studerende  SU Ungdomskort

Ungdomskort

Ungdomskort praktik eller undervisning et andet sted

Hvis du i forbindelse med din uddannelse skal i praktik eller har et andet undervisningssted, skal du først søge om et primær ungdomskort, der går fra din adresse til dit uddannelsessted i trin 1 på ungdomskort.dk. Dette kort skal du bestille og betale for i trin 2 på ungdomskort.dk.

Når du har trykket ”Godkend” i din ansøgning om det primære kort i trin 1 på ungdomskort.dk, kan du straks efter søge om ungdomskort til din sekundære adresse (til praktikstedet eller dit andet undervisningssted) ved at trykke på knappen ”Praktik”. Her skal du indtaste adressen for dit praktiksted eller dit andet undervisningssted.

For at SU-kontoret kan godkende din sekundære adresse, skal du indsende dokumentation i form af

  • Optagelsesbrevet/praktikkontrakten
  • Forhåndsgodkendelse (bemærk at praktikkontrakten kan indeholde en forhåndsgodkendelse, hvis antal af ECTS fremgår, og at den er underskrevet af studiet, praktiksted og dig selv)

Du er velkommen til at sende dokumentation pr. mail. til su@au.dk. Husk at oplyse dit studienummer i mailen.

Hvis du læser medicin og skal bruge et sekundær kort til klinikophold, er det ikke nødvendigt at indsende dokumentation for den sekundære adresse. Den information har vi allerede.

Når SU-kontoret har godkendt din sekundære adresse, kan du bestille kortet i trin 2 på ungdomskort.dk. Det sekundære kort er gratis.

Du kan læse mere om ovenstående på http://ungdomskort.dk/om-ungdomskort/praktikforlagt-undervisning/

1444443 / i40