Du er her: AU  Studerende  Tænk hvis de frivillige AU-foreninger forsvandt?

Tænk hvis de frivillige AU-foreninger forsvandt?

AU’s Frivillighedskonkurrence nærmer sig!
Skynd jer at indsende jeres video! Deadline den 1. oktober kl. 23.59.

Kunne I godt bruge 15.000 kr. til at hylde jeres frivillige? Lav en video om jeres forening og deltag i konkurrencen. Fristen for aflevering af DIN forenings video er 1. oktober 2018 kl. 23.59 til aufrivillig@au.dk.

Vinderne kåres den 1. november. Følg med i konkurrencens Facebook-gruppe.

Visninger
Hvad er AU uden frivillige? Kapsejladsen, Bamsehospitalet, Studenterradioen, Aarhus Symposium og Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag ville ikke eksistere uden frivillige. Studerende fra AU yder hvert år en stor indsats i foreninger, der gør studielivet sjovere, klogere og mere nærværende.

AU vil hylde de frivillige foreninger!

Der findes hundredevis af frivillige foreninger på AU. Her bruger studerende deres tid, kræfter og faglighed på at gøre en forskel for det sociale fællesskab, studiemiljøet, den faglige udvikling og byens liv.

I 2018 er Aarhus udnævnt som Europæisk Frivillighovedstad. Aarhus Universitet bruger Frivillighovedstadsåret til at hylde og synliggøre de mange frivillige foreninger.