AU's Grønne Netværk

Bliv medlem af AU's Grønne Netværk i dag

#AUGreen er et netværk for studerende og medarbejdere, der ønsker at være med til at fremme AU's grønne omstilling.

Formålet med netværket er at generere idéer, dele informationer samt få viden om, hvordan vi sammen kan gøre Aarhus Universitet endnu mere grønt. Det gør vi via vores FB-gruppe og på vores netværksmøder.

Næste møde

Vær med, når vi holder vores næste fysiske møde i AU's Grønne Netværk, hvor vi bl.a. skal se den højaktuelle klimafilm "70/30" og opdateres på, hvordan klimaarbejdet på AU skrider fremad. 

Mødet holdes d. 16. juni kl. 16-18 i et af tvillingeauditorierne (bygning 1324, lokale 011).
A
lle interesserede er meget velkomne.  

Tilmeld dig her

Filmen, vi skal se, er en klimadokumentar, som følger klimaminister Dan Jørgensen og klimaordfører Ida Auken samt nogle unge klimaaktivister i hele processen med at få lavet Danmarks klimalov. Den ser verden fra begge sider og kommer ind på emner som bureaukrati, processer og klimaaktivisme. Filmen vises på dansk med engelske undertekster. Se trailer for filmen er. 

Program for mødet 

  • Kl. 16.15: Velkommen og status på AU’s klimaindsats
  • Kl. 16.30: Visning af dokumentaren “70/30”
  • Kl. 17.45: Opsamling og næste netværksmøde
  • KL. 18.00: Tak for i dag

Find os på Facebook

Netværket bruger Facebook som kommunikationskanal og er derfor oprettet som en gruppe under Aarhus Universitets Facebookside.    

Hvis du gerne vil orienteres om møder og events i netværket, men ikke er medlem af FB, så send en mail til Sustainability@au.dk