Handelshøjskolen stadig blandt de bedste på Nettet

Studieinformation

25.11.2005

I IT og Telestyrelsens årlige kvalitetsvurdering af danske universiteters hjemmesider har Handelshøjskolens web fået en flot andenplads – kun overhalet af RUC

Bedømmelsen er foretaget på baggrund af fire kategorier: brugervenlighed, nytteværdi, åbenhed og teknisk tilgængelighed. Derudover er der lavet en brugervurdering. Handelshøjskolen placerer sig overlegent inden for alle kategorier – kun overhalet af RUC, der med få ekstra point har erhvervet sig førstepladsen.

Placeringen er en nedgang fra sidste års førsteplads, men ifølge webprojektleder Martin Jensen er det stadig en placering, vi kan være stolte af.

- Andenpladsen er et klart signal om, at kvaliteten af vores web stadig er i top, og at vi fortsat har et godt fundament for kontakt til vores interessenter. Ifølge vurderingen udmærker vi os især i forhold til design, sprog, brugervenlighed og nytteværdi, og det resultat har alle webskribenter og andre, der er involveret i driften og udviklingen af vores web, været med til at skabe, siger Martin Jensen.

Handelshøjskolens bibliotek deltog også i vurderingen og fik en fin fjerdeplads blandt landets ni forskningsbiblioteker.

> Læs mere om vurderingen af biblioteket her

Ny web på vej

Erfaringerne fra IT og Telestyrelsens vurdering, tilbagemeldinger fra medarbejdere og andre brugere af webben samles i øjeblikket og vil blive brugt som input til udviklingen af en ny web for Handelshøjskolen i Århus. En ny web, der skal sikre en bedre overensstemmelse med og synliggørelse af vores nye strategi.

- Asb.dk er vores hovedmedie i forhold til markedsføring og formidling generelt. Det er derfor vigtigt, at den afspejler vores strategi, siger Pernille Kallehave, chef for kommunikation og eksterne relationer om den nye web, der lanceres først i det nye år.

- Det er målet, at den nye Web skal give centre og institutter større mulighed for at synliggøre deres forskning helt ude på forsiden, ligesom der bliver meget bedre muligheder for at markedsføre arrangementer, uddannelser og nye tiltag på Handelshøjskolen, slutter Pernille Kallehave.

> Læs mere om Bedst på Nettet

MGE