| English

Info-arrangement i Nobelparken var en stor succes

Omkring 240 studerende dukkede spændte op til informationsarrangementet i Nobelparken den 24. august, hvor de blev introduceret til deres nye studiemiljø og de mange forandringer det kommende semester vil byde på. Sidst, men ikke mindst fik de også en lille smagsprøve på studiemiljøet i Nobel.

29.08.2012 | Didde Trolle Pedersen

Der blev serveret lækkerier fra Studenterhusfonden.

Et fyldt auditorie i Nobelparken til info-arrangementet.

-  De studerende har haft et stort informationsbehov i denne forandrings- og flytteproces, og dét, at så mange studerende dukker op til sådan et arrangement halvanden uge før studiestart viser blot, at de higer efter information og er meget lydhør, når de bliver tilbudt det”, siger Gitte Gade fra Communication Council, som har taget stor del i planlægningen af arrangementet.

Auditoriet i Nobelparken var helt fyldt op, da Gitte Gade sagde velkommen til de mange studerende i Sprog og Erhvervskommunikation, som skal flytte fra Fuglesangs Allé til Nobelparken. Prodekan for uddannelse Peder Østergaard introducerede de studerende til de overordnede tanker bag flytningerne på hele Business and Social Sciences (BSS), hvorefter institutleder for Institut for Erhvervskommunikation Christa Thomsen informerede om mere institutnære aspekter ved flytningen til Nobel. Teknisk chef Eigil Jensen sluttede af med at inddrage de studerende i de mange fysiske ændringer, der vil ske i Nobelparken i den kommende tid, for at give de studerende de bedst mulige rammer for et godt studiemiljø.

Efter en rundvisning i Nobelparken og Nobelbiblioteket kunne deltagerne opleve en lille smagsprøve på ren fredagshygge i kantineområdet, hvor bandet "For the Record" spillede og der blev serveret lidt mad og drikke.

- Mit indtryk er helt klart, at folk hyggede sig rigtigt meget, og at de især var glade for rundvisningen, fordi de fik et meget bedre indblik i deres nye omgivelser og følte sig mere klar til at starte på studiet igen efter ferien, fortæller Gitte Gade, som følte, at arrangementet var en stor succes.
- Et arrangement som dette er lige præcis dét Communication Council eksisterer for -  nemlig at sikre, at de studerende har et godt studiemiljø og modtager den rette information, fordi det sikrer, at deres hverdag fungerer, og at de dermed kan fokusere på deres studie.

Flytningerne på BSS har generelt budt på en del udfordringer og informationsbehovet har været og er fortsat stort blandt de studerende. På alle Studieportaler på BSS kan man finde den mest relevante information i forhold til flytningerne, og mange studerende er også fan af facebook-siden flytninger.bss, så de jævnligt modtager opdateringer om flytninger, ændringer og arrangementer af forskellige slags.

> Du kan se slides fra præsentationerne i Nobelparken her samt visualiseringer af ændringerne i Nobel sidst i dokumentet

> Bliv fan af facebook-siden om flytninger på BSS: www.facebook.com/flytninger.bss

Studerende