| English

NetMerc – et unikt specialefællesskab

27.08.2008 | caki

NetMerc er et unikt tilbud for dig, som skal i gang med specialet eller allerede er i gang. I lækkert, nyindrettet kontormiljø giver vi dig optimale betingelser for at få gang i specialet – og ikke mindst at blive færdig til tiden!

Her kan du koncentrere dig om specialeskrivningen ved dit eget skrivebord med fri adgang til Internet og print – samt sparring med andre i samme situation. På den måde giver NetMerc dig chancen for at adskille "arbejdstid" og fritid, så du får struktur i din skriveproces.

Foreningen NetMerc drives af ca. 21 studerende, som alle er i gang med specialet eller anden større opgave. Det sociale aspekt ved NetMerc er med til at holde dig ved ilden, og samtidig får du indflydelse på selve foreningen. Kort sagt giver NetMerc dig de perfekte rammer for din specialeskrivning og vil være med til at gøre dit specialesemester til en positiv oplevelse.

Hvem er du?

Du skal i gang eller er i gang med dit speciale. Du har brug for et sted at skrive, blive inspireret, koncentrere dig, skabe en verdag og få struktur omkring din skriveproces. Desuden har du lyst til at indgå i et team, hvor du bliver en del af den mekanisme, der driver NetMerc.

Er du interesseret, så skriv til netmercinfo@gmail.com eller kig på www.netmerc.dk. Der er ledige pladser!