Semestermøde: Respons på store k(l)agedag

Studieinformation

Mandag 16. marts var der semestermøde, hvor instituttet og Communication Council havde inviteret alle studerende til en snak om studier og studiemiljø. Der var blandt andet respons på nogle af de mange input fra Store K(l)agedag og info om ændringer på CLM-uddannelsen.

18.03.2015 | Mette Gebauer Johannsen

Institut for Erhvervskommunikation inviterer hvert semester alle studerende til semestermøde, hvor institutleder Christa Thomsen sammen med studielederne og Communication Council dels fortæller om, hvad der sker på uddannelserne, dels (og det er faktisk det vigtigste) indbyder til dialog omkring studier og studiemiljø.

Seneste semestermøde blev afholdt mandag 16. marts, hvor instituttet bl.a. gav respons på nogle af de mange input, som studerende var kommet med i forbindelse med Communication Councils Store K(l)agedag i oktober 2014.

Uddannelse