| English

Stor succes med ASB Alumni

08.09.2006

Interessen for at deltage i Gensynsdagen 28. september har oversteget alle forventninger med 650 tilmeldte alumner. Også interessen for at blive medlem af alumnenetværket er stor – på nuværende tidspunkt har antallet af medlemmer oversteget 4.000.

Gensynsdagen
Gensynsdagen giver de tilmeldte alumner mulighed for at møde gamle studiekammerater og få inspiration gennem forskellige faglige arrangementer. Alumnerne kan på den måde få udvidet både deres faglige og sociale netværk gennem kontakter til andre alumner og kontakt til ASB.

Alle ASB's mere end 20.000 alumner er blevet inviteret til Gensynsdagen - også de alumner, der har en bachelor fra ASB og nu læser på kandidatoverbygningen.

For de alumner, der stadig er studerende, er Gensynsdagen en oplagt mulighed for at netværke med alumner fra erhvervslivet og få en fod inden for i virksomheder, de gerne vil inddrage i deres hovedopgave, eller hvor de godt kunne tænke sig at arbejde i fremtiden. Samtidig er det også en mulighed for at gense gamle bachelor-studiekammerater, som ikke valgte at læse videre på ASB.

De 650 tilmeldte alumner tegner et bredt spektrum af forskellige typer – de ældste dimitterede i 50'erne og nærmer sig pensionsalderen, mens de yngste er bachelor-alumner, som stadig er under uddannelse. Alumnerne kommer desuden fra vidt forskellige virksomheder og stillinger og fra alle dele af landet. Der kommer endda også nogle få alumner fra udlandet, blandt andet fra England, Norge og Tyskland. Der skulle således blive rig mulighed for at udveksle forskellige erfaringer og få ny faglig inspiration.

Det er ASB Alumni, der står bag Gensynsdagen, men den arrangeres i samarbejde med folk fra hele ASB – både mange medarbejdere og studerende hjælper med forberedelserne og vil være direkte involveret på dagen. Gensynsdagen er den første af slagsen, men det forventes at blive et årligt tilbagevendende arrangement fremover.

Netværk med over 4.000 medlemmer
En del af ASB's strategi er, at der skal skabes et frugtbart samarbejde med erhvervslivet. Dette bidrager alumnenetværket til ved at etablere kontakt til de mange alumner og dermed de virksomheder, de er ansat i. Netværket giver alumnerne direkte kontakt til studerende, nyuddannede og naturligvis andre alumner. Det overordnede formål er at få alumnerne til at tænke på ASB som en vigtig partner i forhold til ny viden, netværk og rekruttering.

Bliv medlem
Hvis du har afsluttet en uddannelse på ASB, kan du blive medlem af ASB alumni ved at logge på www.asb.dk/alumni og oprette din profil. Du kan logge på med dine CampusNet-adgangsoplysninger.

Bemærk: Tilmeldingsfristen til Gensynsdagen var 1. september, og vi tager desværre ikke imod flere tilmeldinger.