| English

Studiemessen 2006

12.09.2006

Husk dette års Studiemesse i aulaen onsdag d. 20. og torsdag d. 21. september. Begge dage vil dørene være åbne fra kl. 9.30 til 16.00. Her vil 18 virksomheder fra erhvervslivet være klar til at rådgive, informere og servicere dig. Studenterlauget vil derfor gerne invitere dig til at komme og få et overblik over de muligheder og tilbud, erhvervslivet tilbyder dig som studerende.

Messen er en oplagt mulighed både for nye som "gamle" studerende til at få et overblik over, hvad Århus og erhvervslivet har at tilbyde. Studiemessen vil yderligere give dig mulighed for at få gode og relevante tilbud og vejledning, som du kan drage nytte af både under og efter dit studieforløb.

Hvad enten du vil spare nogle penge eller indsamle informationer, så er et besøg på Studiemessen det hele værd – Come and mess' with us!