| English

Undervisningsplan tilgængelig

Fredag den 10. juli er undervisningsplanen tilgængelig i Timeplaner, og du vil derfor kunne gå ind via studieportalerne og få et overblik over, hvordan dit efterårssemester ser ud.

10.07.2020 | BSS Studier

Kære studerende,

Undervisningstidspunkterne ligger fast, men frem mod semesterstart vil vi fortsat arbejde med formatet for undervisningen og særligt mikset mellem fysisk og virtuel undervisning.

Efter en lang fysisk nedlukning som følge af Covid-19 er Aarhus BSS på linje med andre videregående uddannelsesinstitutioner ved at planlægge en ansvarlig genåbning af den fysiske undervisning i efteråret 2020. Vi har fokus på at tilbyde studerende mest muligt fysisk fremmøde men også på at tage hensyn til særligt udsatte samt at henholde os til sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer.

Vi vil inden studiestart sørge for, at der bliver udsendt information via AU-mail og på studieportaler om, hvordan man som studerende skal agere, når man møder ind til fysisk undervisning efter sommerferien. Der kommer også information om, hvordan personer i øget risiko skal forholde sig samt retningslinjer for, hvordan man skal agere ifm. eventuel Covid-19 smitte blandt studerende.

Hilsen prodekan Per Andersen

Studerende