| English

Karriere

Karrierevejledning

Karrierevejledningen er for alle studerende og alle studieretninger. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med din job- og karrierevejleder om alt fra studiejobs til dit fremtidige arbejdsliv - drømme, usikkerhed, tvivl, ønsker, muligheder og meget andet.

Karrierearrangementer

I løbet af året er der mange forskellige arrangementer, workshops, kurser og oplæg, som kan inspirere og hjælpe dig på vej mod et godt arbejdsliv.

Hvis du igennem din studietid gerne vil have direkte besked, når der er karriererelaterede arrangementer, som er relevante for dig, så skal du melde dig ind vores alumnenetværk. Alumnenetværket er et netværk for studerende og tidligere studerende ved Aarhus BSS og mere end 22.000 er allerede medlem.

Fordelene stopper ikke, når studietiden slutter. Selv efter du er færdiguddannet, får du relevante nyheder fra Aarhus BSS, invitationer til faglige arrangementer, gensynsfester og rabat på efteruddannelsestilbud.

Medlemskabet er naturligvis gratis.

Ordet alumne betyder tidligere studerende, men netværket er både for studerende og tidligere studerende, og det er en god måde at holde kontakten på efter studietiden!

Kommende arrangementer

man 27 sep
09:00-09:00 | Online
KarriereKickstarter
Er du på 2., 3. eller 4. semester på din kandidatuddannelse, og vil du allerede nu gerne forberede dig på, hvad der skal ske på den anden side af uddannelsesmurene? Så deltag i 'KarriereKickstarter', som Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus.
tor 28 okt
15:00-16:15 | Online via Zoom
Målret dit CV
Kunne du tænke dig at vække positiv opmærksomhed med dit personlige CV? Dette event vil forbedre dine kompetencer, uanset hvilken erfaring du har med at skrive og målrette dit CV.
tir 02 nov
11:00-14:30 | Øvre Multisal, bygning 2610, Fuglesangs Allé
A Day With Grundfos
Kunne du tænke dig at gøre karriere i en virksomhed, som har fokus på innovation og bæredygtighed? Til A Day With Grundfos kan du høre mere om deres graduate-, studentermedhjælper- og fuldtidsstillinger.
tir 02 nov
14:00-16:00 | Øvre Multisal, bygning 2610, Fuglesangs Allé
Meet Grundfos for a 1:1
Læser du Finance, Finance and International Business eller Business Intelligence på Aarhus BSS? Og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere i en virksomhed med fokus på innovation og bæredygtighed? Så har du muligheden for at få et individuelt møde med Grundfos og høre mere om deres graduate programmes.
tir 02 nov
15:00-17:00 | Online via Zoom
Start din karriere som graduate
Kunne du tænke dig at opleve en virksomhed indefra og få et unikt indblik i de forskellige arbejdsområder? Ved at tage del i en virksomheds virkelige arbejdsopgaver får du som graduate en stejl læringskurve og rigtig god erfaring til dit CV.
ons 03 nov
11:00-12:30 | Bartholins Allé. Aarhus BSS Kantinen, bygning 1321
Pitstop Akademikernes A-kasse
Kom og mød Akademikernes A-kasse og hør mere om mulighederne for karriereudvikling, dagpenge mm.
ons 03 nov
11:00-14:30 | Øvre Multisal, bygning 2610, Fuglesangs Allé
A Day With Lidl
Mød Lidl til en snak om dine karrieremuligheder.
tor 04 nov
11:00-14:30 | Fuglesangs Allé. Øvre Multisal
Pitstop Akademikernes A-kasse
Kom og mød Akademikernes A-kasse og hør mere om mulighederne for karriereudvikling, dagpenge mm.
tir 09 nov
13:00-15:00 | Aarhus City Hall - 8000 Aarhus C
International Company Day
Are you an international student from Aarhus BSS? And would you like to broaden your career network? This event gives you a unique opportunity to present yourself and gain insight into the Danish labour market.
ons 10 nov
11:00-14:30 | Øvre Multisal, bygning 2610, Fuglesangs Allé
A Day With Vestas
Kunne du tænke dig at arbejde i en dansk virksomhed, som regnes for at være verdens førende inden for fremstilling af vindmøller til bæredygtig energi? Til A Day With Vestas kan du høre om karrieremulighederne i Vestas som studerende eller nyuddannet fra Aarhus BSS.

Viser resultater 1 til 10 ud af 17

1 2 Næste